| چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع |
|---|---|---|---|---|---|
| Q1 | ![]() |
1392.0 | 6 | شبکه عصبی مصنوعی | |
| Q1 | ![]() |
1391.82 | 11 | بادام | |
| Q1 | ![]() |
1391.5 | 4 | عملکرد اسانس | |
| Q1 | ![]() |
1391.5 | 4 | نفوذپذیری | |
| Q1 | ![]() |
1391.5 | 4 | پرایمینگ | |
| Q1 | ![]() |
1391.5 | 4 | یونجه | |
| Q1 | ![]() |
1391.0 | 4 | آفلاتوکسین | |
| Q1 | ![]() |
1390.75 | 4 | سیلیس | |
| Q1 | ![]() |
1390.67 | 6 | تراکم کاشت | |
| Q1 | ![]() |
1390.22 | 18 | پسته | |
| Q1 | ![]() |
1390.0 | 4 | متانول | |
| Q1 | ![]() |
1389.78 | 9 | کود دامی | |
| Q1 | ![]() |
1389.75 | 4 | فلزات سنگین | |
| Q1 | ![]() |
1389.62 | 8 | تنش شوری | |
| Q1 | ![]() |
1389.6 | 5 | رگرسیون گام به گام | |
| Q1 | ![]() |
1389.5 | 4 | سولفات روی | |
| Q1 | ![]() |
1389.44 | 9 | زئولیت | |
| Q1 | ![]() |
1389.4 | 5 | کلروفیل | |
| Q1 | ![]() |
1389.29 | 7 | عملکرد روغن | |
| Q1 | ![]() |
1389.26 | 31 | نیتروژن | |
| Q1 | ![]() |
1389.25 | 4 | اسانس | |
| Q1 | ![]() |
1389.25 | 4 | بهره وری آب | |
| Q1 | ![]() |
1389.25 | 4 | سورگوم علوفهای | |
| Q1 | ![]() |
1389.2 | 5 | عملکرد غده | |
| Q1 | ![]() |
1389.18 | 22 | تراکم بوته | |
| Q1 | ![]() |
1389.14 | 7 | همبستگی | |
| Q2 | ![]() |
1389.12 | 8 | روی | |
| Q2 | ![]() |
1389.06 | 17 | گلرنگ | |
| Q2 | ![]() |
1389.0 | 4 | جداسازی | |
| Q2 | ![]() |
1389.0 | 5 | رسوب | |
| Q2 | ![]() |
1389.0 | 5 | رواناب | |
| Q2 | ![]() |
1389.0 | 6 | محلول پاشی | |
| Q2 | ![]() |
1388.86 | 7 | عملکرد و اجزای عملکرد | |
| Q2 | ![]() |
1388.8 | 5 | انبارمانی | |
| Q2 | ![]() |
1388.75 | 4 | اجزا عملکرد | |
| Q2 | ![]() |
1388.75 | 4 | سایکوسل | |
| Q2 | ![]() |
1388.67 | 9 | پتاسیم | |
| Q2 | ![]() |
1388.67 | 6 | کنجد | |
| Q2 | ![]() |
1388.62 | 8 | خواص فیزیکی | |
| Q2 | ![]() |
1388.62 | 8 | درصد روغن | |
| Q2 | ![]() |
1388.57 | 30 | رقم | |
| Q2 | ![]() |
1388.5 | 4 | خوزستان | |
| Q2 | ![]() |
1388.5 | 4 | مدل ریاضی | |
| Q2 | ![]() |
1388.4 | 5 | شاخص سطح برگ | |
| Q2 | ![]() |
1388.38 | 42 | ذرت | |
| Q2 | ![]() |
1388.36 | 11 | ایران | |
| Q2 | ![]() |
1388.33 | 15 | تراکم | |
| Q2 | ![]() |
1388.33 | 9 | فسفر | |
| Q2 | ![]() |
1388.31 | 67 | عملکرد دانه | |
| Q2 | ![]() |
1388.25 | 4 | تجزیه همبستگی | |
| Q2 | ![]() |
1388.25 | 4 | توتون | |
| Q2 | ![]() |
1388.25 | 4 | خواص مکانیکی | |
| Q2 | ![]() |
1388.25 | 4 | ذرت شیرین | |
| Q2 | ![]() |
1388.25 | 4 | ورمی کمپوست | |
| Q2 | ![]() |
1388.2 | 5 | تنش کم آبی | |
| Q2 | ![]() |
1388.17 | 6 | تغییر اقلیم | |
| Q2 | ![]() |
1388.13 | 30 | برنج | |
| Q2 | ![]() |
1388.09 | 11 | تجزیه علیت | |
| Q2 | ![]() |
1388.0 | 7 | آرایش کاشت | |
| Q2 | ![]() |
1388.0 | 4 | بیوماس | |
| Q2 | ![]() |
1388.0 | 9 | ذرت دانهای | |
| Q2 | ![]() |
1388.0 | 4 | رشد | |
| Q2 | ![]() |
1388.0 | 4 | گلرنگ بهاره | |
| Q2 | ![]() |
1388.0 | 4 | گندم دوروم | |
| Q2 | ![]() |
1387.92 | 37 | تنش خشکی | |
| Q2 | ![]() |
1387.91 | 23 | آفتابگردان | |
| Q2 | ![]() |
1387.91 | 34 | تاریخ کاشت | |
| Q2 | ![]() |
1387.86 | 7 | شاخص برداشت | |
| Q2 | ![]() |
1387.83 | 6 | کود نیتروژن | |
| Q2 | ![]() |
1387.8 | 5 | بذر | |
| Q2 | ![]() |
1387.8 | 5 | زیتون | |
| Q2 | ![]() |
1387.77 | 44 | کلزا | |
| Q2 | ![]() |
1387.75 | 4 | تبخیر و تعرق | |
| Q2 | ![]() |
1387.75 | 4 | جوانه زنی بذر | |
| Q2 | ![]() |
1387.75 | 4 | درجه بندی | |
| Q2 | ![]() |
1387.75 | 16 | سویا | |
| Q2 | ![]() |
1387.75 | 8 | ژنوتیپ | |
| Q2 | ![]() |
1387.6 | 5 | سیر | |
| Q2 | ![]() |
1387.5 | 4 | الگوی کشت | |
| Q2 | ![]() |
1387.5 | 4 | تبدیل برنج | |
| Q2 | ![]() |
1387.5 | 10 | تنش آبی | |
| Q2 | ![]() |
1387.5 | 4 | کشت مخلوط | |
| Q2 | ![]() |
1387.47 | 15 | اجزای عملکرد | |
| Q2 | ![]() |
1387.43 | 7 | گندم نان | |
| Q2 | ![]() |
1387.33 | 6 | روغن | |
| Q2 | ![]() |
1387.33 | 6 | میکوریزا | |
| Q2 | ![]() |
1387.3 | 73 | عملکرد | |
| Q2 | ![]() |
1387.25 | 8 | زیره سبز | |
| Q2 | ![]() |
1387.25 | 4 | مدل فیزیکی | |
| Q2 | ![]() |
1387.23 | 26 | سیب زمینی | |
| Q2 | ![]() |
1387.22 | 9 | دور آبیاری | |
| Q2 | ![]() |
1387.17 | 6 | ارقام | |
| Q2 | ![]() |
1387.14 | 7 | بسته بندی | |
| Q2 | ![]() |
1387.14 | 14 | جوانه زنی | |
| Q2 | ![]() |
1387.04 | 23 | شوری | |
| Q2 | ![]() |
1387.04 | 50 | گندم | |
| Q2 | ![]() |
1387.0 | 7 | پایداری | |
| Q2 | ![]() |
1386.9 | 10 | گوجه فرنگی | |
| Q2 | ![]() |
1386.8 | 5 | علف هرز | |
| Q2 | ![]() |
1386.8 | 5 | پوشش پلی اتیلن | |
| Q2 | ![]() |
1386.78 | 9 | آبیاری بارانی | |
| Q2 | ![]() |
1386.75 | 4 | الگوی کاشت | |
| Q2 | ![]() |
1386.75 | 4 | مقاومت برشی | |
| Q2 | ![]() |
1386.71 | 7 | پنبه | |
| Q2 | ![]() |
1386.69 | 13 | کم آبیاری | |
| Q2 | ![]() |
1386.6 | 5 | کارآیی مصرف آب | |
| Q2 | ![]() |
1386.56 | 9 | سیب | |
| Q2 | ![]() |
1386.56 | 9 | کیفیت | |
| Q2 | ![]() |
1386.5 | 4 | ارزیابی | |
| Q2 | ![]() |
1386.5 | 4 | توابع انتقالی | |
| Q2 | ![]() |
1386.5 | 6 | زمان برداشت | |
| Q2 | ![]() |
1386.5 | 4 | کانالهای آبیاری | |
| Q2 | ![]() |
1386.4 | 5 | ازت | |
| Q2 | ![]() |
1386.4 | 10 | خاک ورزی | |
| Q2 | ![]() |
1386.38 | 8 | انبارداری | |
| Q2 | ![]() |
1386.36 | 11 | شبیه سازی | |
| Q2 | ![]() |
1386.33 | 6 | بهینه سازی | |
| Q2 | ![]() |
1386.33 | 6 | قارچ کش | |
| Q3 | ![]() |
1386.25 | 4 | آفات انباری | |
| Q3 | ![]() |
1386.25 | 4 | گرمادرمانی | |
| Q3 | ![]() |
1386.2 | 5 | مرکبات | |
| Q3 | ![]() |
1386.2 | 15 | چغندرقند | |
| Q3 | ![]() |
1386.0 | 7 | آبیاری جویچهای | |
| Q3 | ![]() |
1386.0 | 7 | اصفهان | |
| Q3 | ![]() |
1386.0 | 4 | تبخیر | |
| Q3 | ![]() |
1386.0 | 4 | زعفران | |
| Q3 | ![]() |
1385.88 | 8 | مدیریت آبیاری | |
| Q3 | ![]() |
1385.75 | 8 | تاج خروس | |
| Q3 | ![]() |
1385.75 | 8 | جو | |
| Q3 | ![]() |
1385.5 | 8 | خصوصیات کیفی | |
| Q3 | ![]() |
1385.4 | 5 | کشاورزی پایدار | |
| Q3 | ![]() |
1385.33 | 6 | رقابت | |
| Q3 | ![]() |
1385.25 | 8 | جوجههای گوشتی | |
| Q3 | ![]() |
1385.23 | 13 | کارایی مصرف آب | |
| Q3 | ![]() |
1385.2 | 5 | عمر انباری | |
| Q3 | ![]() |
1385.0 | 17 | آبیاری | |
| Q3 | ![]() |
1385.0 | 4 | تجزیه پذیری | |
| Q3 | ![]() |
1385.0 | 6 | خشک کردن | |
| Q3 | ![]() |
1384.8 | 5 | بهره وری | |
| Q3 | ![]() |
1384.75 | 4 | برنامه ریزی خطی | |
| Q3 | ![]() |
1384.75 | 8 | دما | |
| Q3 | ![]() |
1384.75 | 4 | پروبیوتیک | |
| Q3 | ![]() |
1384.6 | 5 | زردآلو | |
| Q3 | ![]() |
1384.4 | 5 | آبیاری قطرهای | |
| Q3 | ![]() |
1384.4 | 5 | دیم | |
| Q3 | ![]() |
1384.25 | 4 | توزیع اندازه ذرات | |
| Q3 | ![]() |
1384.17 | 6 | انگور | |
| Q3 | ![]() |
1384.0 | 5 | جوجه گوشتی | |
| Q3 | ![]() |
1383.8 | 10 | نخود | |
| Q3 | ![]() |
1383.4 | 5 | پروتئین | |
| Q4 | ![]() |
1383.33 | 6 | شلتوک | |
| Q4 | ![]() |
1383.2 | 5 | خراسان | |
| Q4 | ![]() |
1382.75 | 4 | آب پنیر | |
| Q4 | ![]() |
1382.75 | 4 | آبیاری جویچهای یک در میان | |
| Q4 | ![]() |
1382.0 | 4 | توابع انتقالی خاک |




