چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع |
---|---|---|---|---|---|
Q1 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 6 | شبکه عصبی مصنوعی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1391.82 | 11 | بادام |
Q1 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 4 | عملکرد اسانس |
Q1 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 4 | نفوذپذیری |
Q1 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 4 | پرایمینگ |
Q1 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 4 | یونجه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 4 | آفلاتوکسین |
Q1 | ![]() |
![]() |
1390.75 | 4 | سیلیس |
Q1 | ![]() |
![]() |
1390.67 | 6 | تراکم کاشت |
Q1 | ![]() |
![]() |
1390.22 | 18 | پسته |
Q1 | ![]() |
![]() |
1390.0 | 4 | متانول |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.78 | 9 | کود دامی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.75 | 4 | فلزات سنگین |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.62 | 8 | تنش شوری |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.6 | 5 | رگرسیون گام به گام |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.5 | 4 | سولفات روی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.44 | 9 | زئولیت |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.4 | 5 | کلروفیل |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.29 | 7 | عملکرد روغن |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.26 | 31 | نیتروژن |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.25 | 4 | اسانس |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.25 | 4 | بهره وری آب |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.25 | 4 | سورگوم علوفهای |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.2 | 5 | عملکرد غده |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.18 | 22 | تراکم بوته |
Q1 | ![]() |
![]() |
1389.14 | 7 | همبستگی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.12 | 8 | روی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.06 | 17 | گلرنگ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.0 | 4 | جداسازی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.0 | 5 | رسوب |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.0 | 5 | رواناب |
Q2 | ![]() |
![]() |
1389.0 | 6 | محلول پاشی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.86 | 7 | عملکرد و اجزای عملکرد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.8 | 5 | انبارمانی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.75 | 4 | اجزا عملکرد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.75 | 4 | سایکوسل |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.67 | 9 | پتاسیم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.67 | 6 | کنجد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.62 | 8 | خواص فیزیکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.62 | 8 | درصد روغن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.57 | 30 | رقم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.5 | 4 | خوزستان |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.5 | 4 | مدل ریاضی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.4 | 5 | شاخص سطح برگ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.38 | 42 | ذرت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.36 | 11 | ایران |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.33 | 15 | تراکم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.33 | 9 | فسفر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.31 | 67 | عملکرد دانه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.25 | 4 | تجزیه همبستگی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.25 | 4 | توتون |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.25 | 4 | خواص مکانیکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.25 | 4 | ذرت شیرین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.25 | 4 | ورمی کمپوست |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.2 | 5 | تنش کم آبی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.17 | 6 | تغییر اقلیم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.13 | 30 | برنج |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.09 | 11 | تجزیه علیت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 7 | آرایش کاشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 4 | بیوماس |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 9 | ذرت دانهای |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 4 | رشد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 4 | گلرنگ بهاره |
Q2 | ![]() |
![]() |
1388.0 | 4 | گندم دوروم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.92 | 37 | تنش خشکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.91 | 23 | آفتابگردان |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.91 | 34 | تاریخ کاشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.86 | 7 | شاخص برداشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.83 | 6 | کود نیتروژن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.8 | 5 | بذر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.8 | 5 | زیتون |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.77 | 44 | کلزا |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.75 | 4 | تبخیر و تعرق |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.75 | 4 | جوانه زنی بذر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.75 | 4 | درجه بندی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.75 | 16 | سویا |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.75 | 8 | ژنوتیپ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.6 | 5 | سیر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.5 | 4 | الگوی کشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.5 | 4 | تبدیل برنج |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.5 | 10 | تنش آبی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.5 | 4 | کشت مخلوط |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.47 | 15 | اجزای عملکرد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.43 | 7 | گندم نان |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.33 | 6 | روغن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.33 | 6 | میکوریزا |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.3 | 73 | عملکرد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.25 | 8 | زیره سبز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.25 | 4 | مدل فیزیکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.23 | 26 | سیب زمینی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.22 | 9 | دور آبیاری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.17 | 6 | ارقام |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.14 | 7 | بسته بندی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.14 | 14 | جوانه زنی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.04 | 23 | شوری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.04 | 50 | گندم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1387.0 | 7 | پایداری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.9 | 10 | گوجه فرنگی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.8 | 5 | علف هرز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.8 | 5 | پوشش پلی اتیلن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.78 | 9 | آبیاری بارانی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.75 | 4 | الگوی کاشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.75 | 4 | مقاومت برشی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.71 | 7 | پنبه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.69 | 13 | کم آبیاری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.6 | 5 | کارآیی مصرف آب |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.56 | 9 | سیب |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.56 | 9 | کیفیت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.5 | 4 | ارزیابی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.5 | 4 | توابع انتقالی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.5 | 6 | زمان برداشت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.5 | 4 | کانالهای آبیاری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.4 | 5 | ازت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.4 | 10 | خاک ورزی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.38 | 8 | انبارداری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.36 | 11 | شبیه سازی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.33 | 6 | بهینه سازی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1386.33 | 6 | قارچ کش |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.25 | 4 | آفات انباری |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.25 | 4 | گرمادرمانی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.2 | 5 | مرکبات |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.2 | 15 | چغندرقند |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.0 | 7 | آبیاری جویچهای |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.0 | 7 | اصفهان |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.0 | 4 | تبخیر |
Q3 | ![]() |
![]() |
1386.0 | 4 | زعفران |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.88 | 8 | مدیریت آبیاری |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.75 | 8 | تاج خروس |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.75 | 8 | جو |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.5 | 8 | خصوصیات کیفی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.4 | 5 | کشاورزی پایدار |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.33 | 6 | رقابت |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.25 | 8 | جوجههای گوشتی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.23 | 13 | کارایی مصرف آب |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.2 | 5 | عمر انباری |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.0 | 17 | آبیاری |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.0 | 4 | تجزیه پذیری |
Q3 | ![]() |
![]() |
1385.0 | 6 | خشک کردن |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.8 | 5 | بهره وری |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.75 | 4 | برنامه ریزی خطی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.75 | 8 | دما |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.75 | 4 | پروبیوتیک |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.6 | 5 | زردآلو |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.4 | 5 | آبیاری قطرهای |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.4 | 5 | دیم |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.25 | 4 | توزیع اندازه ذرات |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.17 | 6 | انگور |
Q3 | ![]() |
![]() |
1384.0 | 5 | جوجه گوشتی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1383.8 | 10 | نخود |
Q3 | ![]() |
![]() |
1383.4 | 5 | پروتئین |
Q4 | ![]() |
![]() |
1383.33 | 6 | شلتوک |
Q4 | ![]() |
![]() |
1383.2 | 5 | خراسان |
Q4 | ![]() |
![]() |
1382.75 | 4 | آب پنیر |
Q4 | ![]() |
![]() |
1382.75 | 4 | آبیاری جویچهای یک در میان |
Q4 | ![]() |
![]() |
1382.0 | 4 | توابع انتقالی خاک |